Aanrader: Marc Cain 

Als vrouw wil je er gewoon goed uitzien. Je wilt met onder meer de kleding het verschil maken. Dat kan prima als jij kiest voor de kwalitatief uitstekende kleding van Marc Cain. Kies je voor Marc Cain, dan kies je voor een combinatie van esthetiek en nonchalance. Je kiest voor een merk dat bekend is geworden door innovatief denken en door exclusiviteit. En hoewel de mode dan weliswaar altijd anders is, blijf je in kleding van Marc Cain toch altijd jezelf. Het kledingmerk is uniek en karakteristiek. Lees hier over het succes van het kledingmerk en de redenen waarom vrouwen er zo dol op zijn. 

Een regelrechte liefdesverklaring aan de vrouw die nieuwsgierig is

Zelf zegt Marc Cain dat het een liefdesverklaring aan de vrouw is die wil leven in het nu. Die zelfbewust is en die vooral ook open-minded en nieuwsgierig is. Marc Cain is een merk met een rijke historie. Het geeft al 45 jaar de toon aan en is vanaf het moment van oprichting altijd trouw aan het eigen DNA gebleven. Je kent als vrouw het merk herkennen vanwege de unieke tricot ontwerpen, de buitengewone prints en de meer dan stralende kleuren. Bovendien kies je gewoon altijd voor de hoogste kwaliteit. Het zijn ingredi├źnten die alle vrouwen ongetwijfeld als muziek in de oren klinken. 

Kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel

Zoals gezegd staat kwaliteit hoog in het vaandel bij dit kledingmerk. Bovendien staan de kledingstukken bekend om de zeer lange levensduur. Dat betekent dus dat je er heel erg lang plezier aan gaat beleven. Ook het draagcomfort wordt alom geroemd. De productie vindt plaats op zeer milieuvriendelijke wijze. Elke materiaal dat gebruikt wordt, wordt eerst uitvoerig en verschillende keren doorgelicht. 

Marc Cain, expert op het gebied van tricot, prints en productontwikkeling

Marc Cain werd ruim 45 jaar geleden opgericht door Helmut Schlotter. In eerste instantie was sprake van een tricotmerk. De tijden zijn veranderd, want het is nu de absolute marktleider in het premium segment van bovenkleding voor vrouwen. Wat altijd opvalt zijn de schitterende kleuren en de buitengewone dessins. Dat het merk zo groot is geworden, heeft zeker ook te maken met de technologische vooruitgang die de afgelopen jaren geboekt is. Bij het merk durven ze steeds opnieuw nieuwe dingen te proberen. Met recht kan gesteld worden dat het damesmerk expert is op het gebied van tricot, prints en productontwikkeling. En daarmee is nog slechts het topje van de ijsberg benoemd. 

100% Made in Germany

Natuurlijk speelt duurzaamheid ook al een grote rol. Dat is nu niet zo, dat was altijd al zo. Alles wordt bovendien in eigen productie gemaakt waardoor altijd sprake is van 100 % Made in Germany. Marc Cain neemt zeker ook de maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo zet het zich in voor regionale en internationale organisaties, organisaties die vooral vrouwen en kinderen in de wereld ondersteunen. Bovenal echter, draagt de kleding altijd en overal zeer comfortabel. En precies om die reden is het merk met de jaren het perfecte merk voor de moderne vrouw geworden. Niemand die dat meer dan 45 jaar had kunnen en durven bevroeden.

Winkelwagen