Fashion in de winter

Jezelf kleden is best wel een uitdaging: je wilt het functioneel houden en er toch leuk bij lopen. De winter is een lastig seizoen waarin het weer met de dag wisselt, het van –5 naar 10 graden kan gaan, het glad kan zijn en er regen of sneeuw kan vallen. Als voorbeeld voor kleding in de winter hebben we hier een aantal voorbeelden van mooie en goede producten om jou in de winter warm, droog en netjes te houden. Bijvoorbeeld een Stone Island winterjas en Mason Garments sneakers. En waar moet je op letten bij het kopen van winterkleding? Je leest het in de onderstaande alinea’s.

Waar moet je op letten bij het kopen van winterkleding?

Als je winterkleding aan wilt gaan schaffen zijn er meerdere dingen waar je op moet letten, het is lastig om een goed compromis te vinden tussen een warme maar niet te zware jas en bijvoorbeeld een waterdichte jas maar wel eentje die ademt. Kijk dus vooral naar de eisen die jij hebt aan de jas, en daarmee ook de omstandigheden waarin je de jas gaat gebruiken. Ga je echt de vrieskou in? Kies dan voor een goed gewatteerde jas, bijvoorbeeld met dons. Als het veel regent is het slim om een jas met een waterdichte coating te kiezen. Schommelen de temperaturen? Kies dan voor een jas die goed ademt.

Voorbeelden van goede winterkleding

Als voorbeeld kan je bijvoorbeeld een winterjas van Stone Island nemen, Stone Island is een Italiaans merk dat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandeel heeft staan: je kan er dus vanuit gaan dat jouw Stone Island winterjas lang meegaat en voldoende bescherming biedt. De sneakers van Mason Garments zijn stijlvol en van hoge kwaliteit, het Amsterdamse merk is gespecialiseerd in lederen of suède schoenen van topniveau. Als je winterschoenen kiest, is het slim om te letten op of de schoenen waterdicht zijn en of zij voldoende grip bieden voor het geval dat het glad is.

 

 

Winkelwagen