Over ons

Over ons

We willen mensen inspireren om te handelen en te leven op een manier die hulpbronnen spaart en milieuvriendelijk is.

Wij geloven dat ieder van ons kan bijdragen aan een betere toekomst.
Met duurzame kleding zetten we de eerste stap door bestaande stukken een nieuw leven te geven.

Vintage is het nieuwe zwart.​
Uniek. Elk vintage onderdeel is door zijn leeftijd zo goed als uniek. Perfect om individualiteit te vieren en je eigen stijl te benadrukken.

Duurzaamheid. We hergebruiken iets dat al bestaat. Dit bespaart niet alleen water en energie, maar is ook gezonder voor mens, dier en milieu. 

creativiteit. Geen enkele manier van winkelen is zo creatief als tweedehands! Door het enorme assortiment en de losse onderdelen zijn de mogelijke combinaties bijna eindeloos.

Eerlijkheid. Door een vintage stuk te kopen, verklaart u de oorlog aan de fast fashion-rage en neemt u een standpunt in tegen de exploitatie van sweatshops.

Vintage betekent voorgeliefde.
Ons assortiment. Ons assortiment omvat allerlei soorten kleding van de afgelopen decennia. Van de schattige bloemenjurk uit de jaren 90 tot de coole mom jeans uit de jaren 80 of het rockende, zwarte leren jack; noem maar op, we hebben het.

Klaar om te dragen. Het groezelige tweedehandskarakter is al lang passé. Onze kleding staat direct voor je klaar: gewassen, schoongemaakt en gladgestreken.

Met veel persoonlijkheid. Wij hechten veel waarde aan uniciteit en individualisme. Een van de redenen waarom we veel van onze stukken ook repareren, bijwerken of upgraden. Dit geeft je favoriete stukken een persoonlijk tintje.

Onze locatie. Wij zijn een Oostenrijks bedrijf gevestigd in het mooie Graz, waar u ons ook offline kunt bezoeken. Daarnaast hebben we ook een online shop die aan de hele wereld levert.

Onze verantwoordelijkheid. Vintage kleding is niet nieuw geproduceerd, het bestaat al. Het is daarom niet alleen veel zachter voor de huid en grotendeels niet giftig, maar ook uiterst grondstofvriendelijk en een teken tegen uitbuiting in de textielindustrie.

Winkelwagen